Biomedic breidt veterinair assortiment uit met FOSCHI, ARIA röntgenoplossingen

 

Onlangs hebben wij ons veterinaire assortiment uitgebreid met de röntgenoplossingen van ARIA. Met de toevoeging van de productlijn van de toonaangevende Italiaanse producent kunnen wij ons de trotse leverancier noemen van de meest innovatieve röntgensystemen en software voor beeldvorming van alle diersoorten.

ARIA’s complete röntgenoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor het veterinaire segment uiteenlopend van fosforsystemen met scanner om beelden te digitaliseren, tot volledig digitale en draadloze mobiele detectoren. Voordeel van deze detectoren is dat ze zijn te gebruiken in combinatie met bestaande röntgenbuizen, wat met een geringe investering een aanzienlijke kwaliteitsverbetering oplevert.

De kracht van de ARIA producten is dat de systemen specifiek zijn afgestemd op de anatomie van het dier. De software maakt het mogelijk dat bij elk gewenst onderzoek het best mogelijke beeld wordt geleverd. De gebruiker kiest in het eenvoudig te bedienen systeem het diersoort en het uit te voeren onderzoek. Met deze gegevens wordt de belichtingswaarde van de röntgenbuis zo aangepast dat een optimaal beeld wordt gevormd.

Na de opname zorgt de ARIA software voor verdere beeldbewerking waardoor de anatomie van het dier wordt geoptimaliseerd. Deze techniek is op het gebied van veterinaire röntgen uniek en waarborgt een snellere en meer accurate diagnostiek. Hierdoor zijn minder aanvullende opnames nodig voor het stellen van een betrouwbare diagnose.

De systemen zijn makkelijk uit te breiden met onder andere dentale opnamemogelijkheden; een koppeling naar een Dicom werklijst en koppelingen naar Dicom opslag zijn inclusief.

Wilt u uw werkzaamheden uitbreiden met röntgenonderzoek, bent u toe aan vervanging van uw röntgensysteem of wilt u uw huidige röntgenbuis voorzien van een digitale detector? Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden!