Service en Onderdelenlevering zijn binnen Biomedic méér dan enkel processen die verankerd zijn in het kwaliteitssysteem. Onze servicemedewerkers hebben een relevante technische achtergrond en zijn volledig geautoriseerd door de fabrikant voor het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan uw medische apparatuur. Uiteraard beschikken zij over het juiste gereedschap en de geijkte meetapparatuur om de uitgevoerde werkzaamheden op de juiste wijze te borgen.

Het dagelijkse onderhoud – zoals reiniging van de apparatuur – kan prima door de gebruiker of eigen technicus worden uitgevoerd. In lijn met het advies van de IGZ adviseren wij u om het periodieke onderhoud binnen het door de fabrikant geadviseerde tijdsinterval uit te voeren. Voor een gegarandeerd betrouwbare werking is het namelijk nodig om periodiek de binnenkant van de apparatuur te reinigen en ook de werking van alle functies grondig te controleren. Het onderhoud wordt afgesloten met een test en een veiligheidsmeting. Na afloop worden de bevindingen besproken en wordt alles gerapporteerd.

Servicebureau Metes zorgt voor een snelle, vakkundige service!

AANVRAAG

Heeft u vragen over onderhoud of wilt u graag onderhoud aan uw systeem inplannen. Vult u dan onderstaand contactformulier in.

  CONTACT

  Biomedic
  Antennestraat 86A
  1322 AS Almere

  036 – 546 30 00
  info@biomedic.nl

  Shopping cart
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0