SonoSchool feestelijk geopend

Op 13 april vond de feestelijke opening plaats van SonoSchool in het Poortgebouw in Leiden. Onder het genot van een hapje en drankje gaven Peter Rutjes (Biomedic) en Marleen Bosch (Verloskundig Centrum De Poort) een kijkje in de ambitieuze plannen en onthulden zij het logo van het nieuwe opleidingsinstituut.

SonoSchool is een opleidingscentrum dat stagiaires en AIOS Gyynaecologie in Zuid-Holland Noord traint in echografische prenatale screening. Het unieke initiatief is ontwikkeld en opgericht door Verloskundig Centrum De Poort in samenwerking met Biomedic en Samsung.

Innovatieve 5D technologieën

In SonoSchool wordt gewerkt met de meest geavanceerde, kwalitatief hoogstaande en up-to-date echoapparatuur die in de markt beschikbaar is. Hierbij krijgen de studenten optimale begeleiding om alle features van de systemen te leren kennen zoals de innovatieve 5D technologieën. Naast echografie zijn ook andere oplossingen beschikbaar. Bijvoorbeeld realtime echografie streaming en E-learning. Dit allemaal met het doel om het werk van partners binnen de geboortezorg steeds beter te kunnen ondersteunen.

info@biomedic.nl