Samsung lanceert premium echoapparaat RS85

 

Samsung Medison lanceert met de RS85 een echoapparaat dat een verbeterde beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en gemak biedt voor medische en radiologische professionals. Samsung Medison, een dochteronderneming van Samsung, is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in medische apparatuur.

  • Verbeterde beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en gemak
  • RS85 is geoptimaliseerd voor grote ziekenhuizen over de hele wereld
  • Nauwkeurige diagnose van weefselbeschadiging voor vroegtijdige kankerindicatoren

“De RS85 is gebaseerd op Samsungs geavanceerde echografische en radiologische technologieën,” zegt Insuk Song, Vice President van Health & Medical Equipment Business van Samsung Electronics. “Met zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is de RS85 een typisch product voor gebruik in grote ziekenhuizen. Dankzij de unieke eigenschappen verwachten we dat de RS85 niet alleen zal doordringen in de internationale radiologiemarkt, maar ook dat het de goede naam van Samsung Medison zal verstevigen. Samsung Medison zet zich onverminderd in voor een uitgebreid productportfolio voor verschillende medische toepassingen en sectoren.”

Diagnostische mogelijkheden vergroot

De meest in het oog springende functies van echosysteem RS85 zijn MV-Flow™ en S-Shearwave Imaging™. Met de MV-Flow™ wordt de bloedtoevoer naar micro vasculair weefsel gemeten, iets dat lastig te detecteren is via een conventionele echo-Doppler. Zo kunnen onderzoekers al vroeg nagaan of er indicaties zijn voor kanker- of ontsteking-gerelateerde weefselbeschadigingen. Met S-Shearwave Imaging™-technologie stel je via nieuwe indicatoren de stijfheid van ingewanden vast, bijvoorbeeld de lever. Met deze klinische methode worden de diagnostische mogelijkheden en vooral de nauwkeurigheid vergroot, om aandoeningen als levercirrose en tumoren al in een vroeg stadium vast te stellen.

Dankzij CEUS+ kan de RS85 bloedtoevoer of laesies diagnosticeren met behulp van contrastbeelden. Ook is het diagnostisch bereik voor de lever en borststreek uitgebreid. Ook kunnen (jonge) kinderen met de RS85 veilig en accuraat worden gediagnosticeerd. De functie S-Fusion™ breidt de analyse verder uit naar de prostaatklier en maakt gelijktijdig vergelijkende analyses met andere diagnose-instrumenten, zoals MRI en CT, mogelijk.

De RS85 heeft een monitorarm waarmee een nog groter gebied bestrijkt kan worden dan met andere Samsung echografische producten. Bovendien is de RS85 via een touchscreen eenvoudig te bedienen en is de benodigde scantijd verkort.

Premium echografie portfolio

Samsung Medison, dat al fraaie resultaten boekte met echoapparatuur voor verloskunde en gynaecologie, versterkt nu het premium portfolio voor echoapparatuur voor radiologie. Met de RS85 als basis zal het bedrijf zijn producten in grote ziekenhuizen blijven uitbreiden en de onderzoekssamenwerking met medische experts wereldwijd verbeteren.

Biomedic exclusief Samsung partner

De Samsung RS85 is vanaf heden beschikbaar in Europa en Korea. In Nederland wordt de RS85 verkocht via Biomedic. Biomedic is sinds 1987 distribiteur van medische apparatuur en dienstverlening. En sinds 2014 Samsungs exclusieve partner voor de levering en services van beeldvormende apparatuur voor de gezondheidzorg.

Premium radiologie echosysteem Samsung RS85
Samsung lanceert premium echoapparaat RS85

info@biomedic.nl