Samsung echosysteem WS80A figureert in de film!

Filmrol

Echosysteem WS80A van Samsung heeft een filmrol(letje) te pakken. De terugkeer van de Wespendief wordt momenteel ontwikkeld als telefilm. De film is een productie van Family Affair films en AVROTROS en wordt naar verwachting begin volgend jaar uitgezonden op NPO 3.In een scene die zich afspeelt in een verloskundigenpraktijk wordt gebruik gemaakt van de WS80A.

De opnames vonden plaats in het voorjaar en wij waren erbij voor de scene bij de verloskundige. Prachtig om te zien hoe sets worden opgebouwd en meteen na de opname ook weer in een razend tempo worden afgebroken. Binnen een paar uur worden situaties geschetst, omgevingen gecreëerd en illusies geschapen. Een perfect op elkaar ingespeeld team zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een schitterende productie is in de maak.

Psychologische thriller

De Terugkeer van de Wespendief – een psychologische thriller over een duister verleden dat zich niet langer laat wegdrukken – is gebaseerd op de gelijknamige, succesvolle graphic novel van Aimée de Jongh. Het boek, uitgegeven door Uitgeverij De Bezige Bij/Oog & Blik, is ook verschenen in het Frans en komt ook uit in het Engels, Spaans en Servisch.

In het regiedebuut van Stanley Kolk zijn de hoofdrollen voor Benja Bruijning (Alles is familie, Pak van mijn hart), Sanne Langelaar (Michiel de Ruyter, Fake) en Mandela Wee Wee (Penoza).