RS85 Prestige – 7 innovatieve technologieën

De Samsung RS85 Prestige is een premium echoapparaat voor radiologie. Het telt maar liefst 7 vernieuwende echo-technologieën, voor superieure beeldvorming en uiterst accurate diagnoses.

Met de RS85 bracht Samsung in 2017 een echoapparaat op de markt dat een verbeterde beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en gemak betekende voor medische professionals in de hele wereld. Nu is er de Samsung RS85 Prestige een opvolger met ongeëvenaarde beeldvorming.

RS85 Prestige with a pregnant woman on the foreground with the text '7x innovatie'

7 innovatieve technologieën
Nog nooit konden radiologen zo efficiënt accurate diagnoses stellen, door 7 technologische vernieuwingen van de RS85 Prestige:

• S-Vue™: een toepassing die geluidsgolven of straling omzet naar digitale beeldvorming waardoor de radioloog een gedetailleerder beeld krijgt.Dit is nodig om patiënten beter te kunnen helpen.
• CrystalBeam™ – een nieuwe beamforming-technologie die een hoge beeldresolutie en verhoogde uniformiteit van afbeeldingen levert.
• CrystalPure™ – de nieuwste ultrasone beeldverwerkingsengine van Samsung met verbeterde 2D-beeldverwerking en kleurensignaalverwerking, voor uitstekende beeldprestaties en een efficiënte workflow in complexe situaties.
• Crystal Architecture™: technologie die de CrystalBeam™ en CrystalPure™ beeldvorming samenbrengt en in combinatie met de S-Vue Transducer™ glasheldere beelden produceert.
• MV-Flow™ met LumiFlow™: technieken die de bloedvaten duidelijker in beeld brengen.
• ShadowHDR™: slimme technologie om schaduwzones te comprimeren.
• PureVision™: een beeldverwerkingsfunctie die heldere, uniforme beelden produceert door Speckle Noise Suppression en Edge Enhancement in de B-modus.

Samsung blijft zich met RS85 Prestige inzetten voor doeltreffende innovatie op het gebied van medische beeldvorming. Lees hier over nog meer vernieuwingen.