Pretecho opleiding Biomedic een groot succes

De 3-daagse pretecho opleiding, georganiseerd door Biomedic, was een groot succes. Een enthousiaste groep cursisten ging het avontuur aan om binnen 3 dagen overweg te kunnen met de basis van het maken van pretecho’s.

Gedurende de cursus hebben we de technieken en vaardigheden op het gebied van het scannen in 2D en 3D laten zien. Ook de geslachtsbepaling kwam hierbij aan bod. Daarvoor hebben wij een zeer ervaren verloskundige laten komen die dit op een heldere en boeiende manier kon vertellen.

Naast de theorie was er ruim de gelegenheid om ook zelf te scannen. Gedurende de cursus  zie je het vertrouwen groeien en de scankwaliteit verbeteren. Men gaat gerichter te werk en je ziet meer en meer dat de cursist weet wat ze doet.

Jennifer Berend van EchoEnzo: “Als praktijkmanager wil ik graag in kunnen vallen als er een pretecho gemaakt wordt. Daarnaast wil ik meer inzicht krijgen waar je tegenaan kunt lopen bij het maken van een echo. De pretecho cursus van Biomedic heeft mij hierbij geweldig geholpen. Daarnaast is de sfeer erg goed en ongedwongen, echt een aanrader!”

Aan het eind van de cursus ontving iedereen een certificaat en werd de champagne ontkurkt. Biomedic wil ook via deze weg iedereen nogmaals feliciteren met het behaalde resultaat en wenst iedereen heel veel scanplezier toe!
Pretecho cursus Biomedic