Premium echografie met Samsung RS85

Biomedic kondigt met de Samsung RS85 een nieuw tijdperk aan binnen echografie door gebruik te maken van superior beeldkwaliteit, Expert Tools, ergonomische transducers en ergonomisch intuïtief bedieningspaneel.

  • Uitmuntende beeldkwaliteit
  • Zeer intuïtieve bediening
  • Features met voordelen voor zorgverlener én patiënt
  • Ergonomische vormgeving dat klachten aan arm en rug voorkomt

De twee meest voorkomende doodsoorzaken bij zowel mannen als vrouwen zijn kanker en hart- en vaatziekten. Samsung anticipeert en innoveert en brengt technologieën op de markt die deze oorzaken in een vroeg stadium kan helpen constateren.

Snellere diagnose
De Samsung RS85 is het echoapparaat met dat met meerdere tools de patiënt kan helpen aan een snellere diagnose. Zoals onder andere Shearwave Elastoscan dat wordt gebruikt voor het beoordelen van lever- en borstafwijkingen. Deze technologie geeft een resultaat van de elasticiteit van het weefsel wat een voorspellende waarde geeft op bepaalde afwijkingen, zoals levercirrose en maligne of benigne borsttumoren.

Diagnose zonder punctie
Daarnaast bevat dit premium echografiesysteem S-Detect mogelijkheden wat borst- en schildklierafwijkingen analyseert en adviseert over de mogelijke diagnose. Deze toepassing kan de patiënt veel voordeel geven omdat hiermee geen punctie hoeft te worden gedaan.

Met de zeer krachtige motor in het systeem kunnen we nu ook gebruik maken van de nieuwste kleurendoppler techniek: MV flow. Deze Micro Vascularisatietechnologie is één van de meest gevoelige kleurendopplers die op de markt is te verkrijgen en is het hiermee mogelijk de kleinste bloedvaten in beeld te brengen.

Arterial Analysis software
Het risico op krijgen van hart- en vaatziekten kan worden voorspeld met de Arterial Analysis software. Deze software kijkt onder andere naar de elasticiteit van de vaatwand inclusief het verrichten van verschillende metingen, wat resulteert in een voorspellende waarde op het krijgen van hart- en vaatziekten.

Daarnaast bevat de Samsung RS85 nog veel meer mooie features en tools, zoals 3D/4D, Fusion voor prostaat of lever en Contrast Enhanced Ultrasound.

Wilt u meer weten over echosysteem RS85? Wij geven u graag meer informatie!

 

 

 

info@biomedic.nl