Lancering nieuwe Samsung systemen!

 

Biomedic B.V. zal 2022 goed beginnen met de lancering van maar liefst 3 nieuwe Samsung toestellen. Op het European Congress Radiology te Wenen zal Samsung de nieuwste technologie onthullen! De grootste nieuwkomer in de echografie markt is de Samsung V8! De “V” staat ookwel voor Versatile waardoor dit systeem in elke beroepscategorie een optimaal gebruik kan bewerkstelligen. De V van Verloskunde, de V van Veterinair maar ook de V van voor iedere medisch specialist! Niet alleen heeft de Samsung V8 een excellente monitor van 23,8 inch waarop diagnostische beelden uitmuntend kunnen worden weergegeven, de flow technieken waaronder S-flow, Lumiflow en MV-flow zijn ook verder geoptimaliseerd.

Naast de V8 is er ook een nieuw apparaat binnen de mobiele echografie: de Samsung HM70 Evolution. Dit systeem heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gezien de voorganger HM70A maar beschikt ook nog eens over een betere beeldkwaliteit. De Samsung HM70 Evolution overstijgt met zijn nieuwe processor en beamformer dan ook de kwaliteit van enkele vaste toestellen. Mobiele echografie hoeft met dit toestel dan ook geen compromis te zijn!

Tot slot presenteren wij op het ECR congres de nieuwste versie van de Samsung RS85 Prestige genaamd: A real Revolution. Sinds de corona pandemie is dit systeem al veelvoudig verkocht aan humane ziekenhuizen, maar heeft het nog niet de officiële aandacht gekregen die het verdient. Dit echografie systeem is “the top of de building” en bevat dan ook de nieuwste mogelijkheden op het gebied van artificial intelligence. Door de velen keuzes in transducers, bijna oneindig aantal toepassingen en het elektrisch verstelbare panel is dit systeem de droom van elke specialist in beeldvorming!

Wilt u weten welk systeem het best past bij uw praktijk? Neem gerust contact op!

Neem contact op