De reacties over de Samsung Hera W9, W10 en I10 zijn lovend!


Revolutionaire beeldkwaliteit!

Samsung heeft niet stilgezeten, beeldkwaliteit in de echografie is in de loop der jaren verder ontwikkeld. Er is minder ruis, betere contrastresolutie en vernieuwende beeldoptimalisatie software. Het echobeeld is mooier, duidelijker en verfijnder dan voorheen. Telkens weer werd de beeldkwaliteit beter. Echter, bleef de vraag of er een volgende stap in beeldkwaliteit mogelijk is?

De technologische ontwikkelingen bleven ons verbazen en enkele ontwikkelingen deden het hart van de echoscopisten daadwerkelijk sneller kloppen. Zodra de medisch specialist stiller wordt en een glimlach krijgt, is het duidelijk dat wij iets bijzonders te bieden hebben. Al tijdens de eerste scan reageren alle echoscopisten vol enthousiasme door de revolutionaire beelden. De stap naar de toekomst is aangebroken!

De Samsung Hera W9, W10 en de i10 zijn nog maar net uit en de reacties zijn lovend!

De processor van de Hera is 11 keer sneller dan het vorige platform. Dit leent zich voor hogere frame rates waardoor er meer uit de systemen gehaald kan worden dan ooit. Shadow HDR en Crystal Vue Flow zijn enkele nieuwe features. De Shadow HDR combineert hoge en lage frequenties om lastige structuren nog beter in beeld te brengen. Vooral bij fetal heart en spine levert dit klinische meerwaarde op. De Crystal Vue Flow heeft een simultaan beeld om meer informatie te krijgen over de bloedcirculatie.

Helene van Aarts van echocentrum Leidsche Rijn:

Wij waren al langer bekend met het gebruiksgemak van de Samsung echografie systemen, maar de Hera W10 kwam voor ons als beste uit de bus bij zowel de 2D als 4D beeldvorming. De Flow technieken waren zoveel beter dan dat we voorheen in de markt zagen! De MV-flow is een erg mooie en sensitieve kleuren doppler van Samsung, die de fijnste haarvaatjes  met gemak visualiseert! Hiernaast werken we ook met de Lumiflow, waarbij we een driedimensionale indruk van de flow krijgen. De Hera W10 laat hiernaast de beste ergonomische kwaliteiten zien die voor ons als echoscopist ook zeer belangrijk zijn. Niet onbelangrijk om te weten is dat de probes van de WS80 ook op de Hera systemen te gebruiken zijn!

De volgende praktijken willen we nogmaals feliciteren en bedanken voor hun keuze voor de Hera W10/W9:

Echocentrum Gooi en Eemland
Echocentrum Leidsche Rijn
Echocentrum Amsterdam
Echocentrum Hilde Beckers
Echocentrum in Zwang
Echocentrum Tineke