Levering van het nieuwste systeem voor de ETSEO, de Samsung V8

 

Verloskundigen praktijk Luna kiest wederom voor een Samsung echografie apparaat!

We moesten het natuurlijk vieren! Verloskundigenpraktijk Luna kocht de eerste Samsung V8 van Nederland. Verloskundigenpraktijk Luna kiest voor high-end echografie geschikt voor de ETSEO. Door gebruik te maken van de Samsung V8 zet Luna een grote stap en voldoet de praktijk aan de nieuwste normen.

In een gesprek aan de koffietafel vertellen Marjon Koster-Zeestraten en Janneke Mathijssen meer over hun visie op de zorg.  Vol passie vertellen ze over hun praktijk, uitdagingen en kansen.

Verloskundigenpraktijk Luna is duidelijk en helder als het aankomt om kernwaardes en hun visie. “Alle zorg kunnen aanbieden onder een dak, dat vinden we heel belangrijk”, geeft Janneke aan. “Iedere zwangere cliënt vindt bij ons alles wat ze nodig heeft gedurende het gehele zwangerschapstraject”. “We zijn fysiologisch ingesteld”, vervolgt Janneke. “We bieden een laagdrempelige omgeving en geven de aanstaande moeder met het gehele team alle aandacht die nodig is. We willen dat aanstaande moeders direct voelen dat zij voorop staan. Het is misschien wel heel eenvoudig, ze moeten zich fijn voelen” geeft Janneke helder aan. “En natuurlijk, de zwangere hoeft nooit haar verhaal bij een verloskundige opnieuw te doen. We hebben intern veel overleg over onze cliënten. We zijn goed op de hoogte en kunnen dus goed inspelen op alle persoonlijke situaties.”

Met trots vertelt Janneke dat ze niet voor niets korte lijnen hanteren en geven elke dag 100% geven. “Dit past erg goed bij Biomedic, ook wij hechten veel waarde aan direct contact. We communiceren laagdrempelig en zijn altijd bereikbaar”, aldus Ricardo van Diggelen (salesmanager Biomedic).

Nu al een nieuwer systeem.

Verleden jaar kocht verloskundigenpraktijk Luna een refurbished systeem bij Biomedic. Binnen een jaar besloten jullie om het toestel in te ruilen en over te gaan tot de aankoop van een nieuw systeem. Kun je vertellen waarom jullie zo snel deze stap gemaakt hebben?

Marjon vertelt “we wilden met onze nieuwe praktijk voorzichtig beginnen. Nu we wat verder zijn realiseren we ons dat we een betere beeldkwaliteit nodig hebben voor de ETSEO. Het was heel fijn dat Biomedic het refurbished systeem wilde inruilen voor het nieuwe toestel. Gelukkig kregen we voor het refurbished systeem een aanzienlijk bedrag terug.”

“De service en het contact is gewoon fijn, ook komen jullie langs bij het optimaliseren van instellingen.”

Ricardo: Jullie zijn de allereerste in Nederland en wellicht ook in Europa die de V8 hebben aangeschaft! Volgens mij vonden jullie dit best spannend?
Marjon: We hadden de Samsung V8 maar kort gezien maar waren tegelijk snel overtuigt. Toch maak waren er wat zorgen. Is het product wel helemaal klaar en bevat het geen fouten? Gelukkig kunnen we inmiddels zeggen dat hij het geweldig doet! We zijn zo blij met dit systeem, lacht Marjon. Zelfs patiënten geven aan dat we de mooiste plaatjes hebben

Ricardo, wat is er nu zo anders aan dit systeem?

Marjon vertelt:  “Wij echoscopisten hebben gewoon het beste nodig! De kwaliteitseisen zijn veranderd, dus we verlangen ook meer van de apparatuur. We hebben hele mooie ETSEO presets, automatische biometrische metingen, maar ook het beeld is weer zoveel mooier t.o.v. het vorige model. Het systeem heeft de nieuwste Samsung Qled technologie! Het contrast is zo veel keer beter met dit nieuwe Qled scherm.”

Wilt u meer informatie over de lease en koop mogelijkheden van de Samsung echografie systemen? Klikt u dan hier op onze contact pagina voor een vrijblijvend adviesgesprek! Dit kan op uw locatie, via de telefoon of via de stream! Wij zien uit naar al uw vragen en helpen u graag verder.