Wat kan Biomedic voor u betekenen?

Thuis in de verloskunde: Kennis van zaken
Biomedic staat met meer dan 30 jaar ervaring binnen de verloskunde garant voor kennis en deskundig advies. Met ons complete pakket van Samsung apparatuur vinden we voor iedere klant binnen zijn of haar wensenpakket een passende oplossing om de beeldvorming binnen uw praktijk naar een hoger plan te krijgen.

Biomedic Premium service
Biomedic staat bij de verloskundigen bekend om haar service. Biomedic is een platte organisatie met korte lijnen, hierdoor kunnen wij snel schakelen en de service op maat leveren. Heeft u een vraag? Onze applicatiespecialisten staan voor u paraat. Heeft u een storing? Onze technische dienst lost dit graag voor u op. Als Biomedic erkennen wij dat de eerstelijns praktijken belangrijke klanten voor ons zijn; dit betekend dat u bij ons vooraan staat en u onze prioriteit heeft.

Biomedic Academy: Cursussen
Biomedic heeft onlangs de Biomedic Academy gelanceerd; met het doel om diverse cursussen ter verdieping voor u als verloskundige aan te bieden. Zo bieden wij onder andere meerdere keren per jaar onze 3D/4D cursus aan.

Bent u geïnteresseerd in ons cursusaanbod? Kijk dan eens onder “Academy” naar onze mogelijkheden!

“Een half uur na installatie kon ik
al zelfstandig een echo maken”
Verloskundigenpraktijk

Breng met Samsung de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in uw praktijk

Samsung loopt voorop op het gebied van ontwikkeling en innovatie, om u te voorzien van de beste tools om uw werk doeltreffend en eenvoudig uit te kunnen voeren.

Hieronder een kleine greep uit de innovatieve technieken van Samsung:

Samsung BiometryAssist
Laat uw Samsung echosysteem het werk voor u doen! BiometryAssist is een semi-automatisch meetprogramma, hierdoor is het voor gebruikers mogelijk om foetalegroei parameters zoals BPD, HC, AC en FL met één druk op de knop te meten.

Biometry Assist™

Prachtige 3D/4D met Samsung Realistic Vue en Crystal Vue
Voor een prachtige en ongeëvenaarde ervaring tijdens uw pretecho’s.

Samsung ShadowHDR
ShadowHDR combineert op een slimme manier hoge en lage frequenties om schaduwrijke delen in het beeld zoals de foetale schedel of rug te herkennen. Vervolgens filtert ShadowHDR de schaduw weg en brengt zo het detail terug in het beeld. Maar ook voor FetalHeart is ShadowHDR absoluut een toegevoegde waarde.

Afbeeldingsresultaat voor shadowhdr ultrasound"

Samsung LumiFlow
De beelden spreken voor zich, de Samsung LumiFlow is wat ons betreft de nieuwe standaard in colordoppler.

Samsung S-Flow powerdoppler
Samsung heeft met S-flow een zeer gevoelige bi-directionele powerdoppler, een prachtige oplossing om het vasculaire systeem van de foetus op duidelijk en helder te beoordelen.

Samsung S-Vue Single Crystal probes
Samsung maakt gebruik van premium S-Vue Single Crystal probes om een optimale beeldkwaliteit te kunnen garanderen. De Samsung S-Vue probes hebben als eigenschap dat ze extra gevoelig zijn en daarnaast homogeen, helder en duidelijk beeld produceren met meer details en minder ruis.

Vraag ons gerust naar meer informatie over deze functies, wij vertellen u er graag meer over!