Service en onderhoud

Service en Onderdelenlevering zijn binnen Biomedic méér dan enkel processen die verankerd zijn in het kwaliteitssysteem. Onze servicemedewerkers hebben een relevante technische achtergrond en zijn volledig geautoriseerd door de fabrikant voor het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan uw medische apparatuur. Uiteraard beschikken zij over het juiste gereedschap en de geijkte meetapparatuur om de uitgevoerde werkzaamheden op de juiste wijze te borgen.

Het dagelijkse onderhoud – zoals reiniging van de apparatuur – kan prima door de gebruiker of eigen technicus worden uitgevoerd. In lijn met het advies van de IGZ adviseren wij u om het periodieke onderhoud binnen het door de fabrikant geadviseerde tijdsinterval uit te voeren. Voor een gegarandeerd betrouwbare werking is het namelijk nodig om periodiek de binnenkant van de apparatuur te reinigen en ook de werking van alle functies grondig te controleren. Het onderhoud wordt afgesloten met een test en een veiligheidsmeting. Na afloop worden de bevindingen besproken en wordt alles gerapporteerd.

ONDERHOUD OP AFROEP

U MAAKT ZELF EEN AFSPRAAK

U kunt een afspraak maken en het onderhoud laten uitvoeren op een voor u geschikt moment.

Wij zijn van mening dat onze ervaren specialisten het beste in staat zijn om het benodigde onderhoud snel en accuraat uit te voeren. Zij hebben de dagelijkse ervaring in het onderhouden van tientallen gelijksoortige apparaten en weten waar en wanneer er speciale aandacht gegeven moet worden.

STANDAARD SERVICE OVEREENKOMST

SERVICE OP MAAT

U kunt ook een Standaard Service Overeenkomst afsluiten. U kiest dan de gewenste modules en Biomedic neemt periodiek, in lijn met wat de fabrikant vereist, het initiatief voor een afspraak. Deze overeenkomst kan volledig op maat worden samengesteld, zodat u gegarandeerd bent van een goed werkend apparaat.

SERVICEAANVRAAG

Heeft u vragen over onderhoud of wilt u graag onderhoud aan uw systeem inplannen? Of heeft u interesse in een servicetraining? Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Met het aanvinken van deze checkbox gaat u akkoord met onze privacy policy.

Contactgegevens

Biomedic
Antennestraat 86A
1322 AS Almere

036 – 546 30 00
info@biomedic.nl

PARTNERS

Laten we contact houden!

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? Schrijf u in en laat ons uw voorkeuren weten. 

Nieuwsbrief Biomedic