Applicatie

Biomedic zorgt bij de aflevering van elk systeem dat alle gebruikers vertrouwd worden gemaakt met niet alleen de bediening, maar ook met noodzakelijke zaken als reiniging. Op verzoek wordt er bij de aflevering van een systeem een applicatie training gegeven aan de gebruikers van de betreffende afdeling. Deze training wordt te allen tijde afgestemd met het afdelingshoofd.

Aanvullende applicatie training na bijvoorbeeld een jaar is altijd mogelijk. Een reden hiervoor kan zijn dat meerdere medewerkers van de afdeling behoefte hebben aan bijscholing, doordat er in de loop der tijd meer medewerkers zijn bijgekomen op de afdeling.
Voor een aanvullende ‘opfris’ training worden kosten in rekening gebracht. De training wordt geheel op maat gemaakt en meestal op de eigen afdeling georganiseerd. Er bestaat ook de mogelijkheid om de cursus op onze locatie in Almere te verzorgen.

Wilt u meer informatie over een aanvullende training? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of telefoonnummer 036 – 54 63 000.

APPLICATIETRAINING

Heeft u interesse in een applicatietraining? Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Met het aanvinken van deze checkbox gaat u akkoord met onze privacy policy.

Contactgegevens

Biomedic
Antennestraat 86A
1322 AS Almere

036 – 546 30 00
info@biomedic.nl

PARTNERS

Laten we contact houden!

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? Schrijf u in en laat ons uw voorkeuren weten. 

Nieuwsbrief Biomedic