Beweging door innovatie

Muskuloskeletal Ultrasound (MSU) is een effectieve manier om inzage te krijgen in de anatomie en pathologie van de patiënt. Door deze dynamische diagnostiek toe te passen krijgt de gebruiker een middel om zijn hypothese, door middel van visualisatie, te onderbouwen. Zo kan de zorgverlener diens behandeling direct afstemmen op de verkregen diagnose.

Ontdek nu de innovatieve features die Samsung u biedt!

EzExam+™

EzExam+ helpt de gebruiker geprotocolleerd te werk te gaan. De gebruiker wordt stapsgewijs automatisch geholpen met de juiste parameters en post-processing zodat deze niks vergeet tijdens het onderzoek.

ElastoScan™

Een diagnostische echotechniek voor het weergeven van stijfheid in weefsel. Zo kunt u met ElastoScan ™  vroegtijdig degeneratie en fibrosering vastleggen voordat dit zichtbaar is in het 2D beeld.

NeedleMate+

NeedleMate+ helpt bij het lokaliseren van de naald tijdens interventiebehandelingen, zoals bijvoorbeeld bij EPTE behandelingen.

EzAssist™

EzAssist is een geïntegreerde trainingsmodule, waarbij de beginnend echografist wordt begeleid in probe positionering en de anatomie.

Productcategorie

  • Toon alles
  • Echografie