Nieuwe systemen & probes voor de 13 weken echo!

Graag brengen we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en positieve ontwikkelingen in de markt. 

Er zijn, zoals u misschien al weet, nieuwe richtlijnen gestart vanuit het RIVM voor de kwaliteitseisen aan de SEO systemen. Wellicht dat dit voor wat onduidelijkheden zorgt, maar wij zijn bij Biomedic op de hoogte welke kwaliteitseisen belangrijk zijn en waar u op moet letten. U kunt dus voor deskundig advies altijd bij ons terecht!

13 weken echografie (!)
In september wilt u, naast vele anderen in het veld, misschien ook wel van start gaan met de 13 weken echografie. Wij bieden meerdere systemen aan die volledig voldoen aan de nieuw(st)e eisen. Sterker nog, we bieden apparatuur en frequenties die deze eisen ver voorbij gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de HS50, HS60, HERA W9 of HERA I10?

Upgrades
Bent u niet in de mogelijkheid om een nieuw systeem aan te kunnen schaffen dan kunnen we ook uw huidige systeem uitbreiden met een upgrade pakket. Dit is een pakket van software en/of probes om uw huidige systeem weer een boost te geven in resolutie en beeldkwaliteit.

Is uw Samsung systeem bijvoorbeeld nog maar 2 à 3 jaar oud en wilt u deze naar de beeldkwaliteit van vandaag brengen? Dan is het goed mogelijk dat we deze makkelijk kunnen upgraden. Op deze manier kunt u toch meegroeien zonder te investeren in een volledig nieuw systeem!

Nieuwe 13 weken transducers:
We hebben naast onze standaard SEO probes, ook speciale probes met een hogere resolutie en speciale 1ste trimester presets.
Met deze probes kunt u nog scherpere beelden krijgen dan ooit tevoren. De voordelen hiervan zijn bijvoorbeeld resolutiebehoud bij het uitvergroten van het hartje.
Heeft u interesse om deze een keer te testen, dan komen we deze graag eens demonstreren!

Stuur voor meer informatie een mailtje naar info@biomedic.nl, of bel naar 036 54 63 000.