Fysiotherapie

Samsung echografie systemen excelleren in een uitstekend MSK beeld. Vele fysiotherapeuten maken reeds gebruik van een Samsung echografie systeem en ervaren de unieke MSK toepassingen. Er is voor ieder budget een systeem!

Biomedic helpt u graag bij het opstellen van uw businesscase betreffende echografie. We adviseren u aangaande financieringen en helpen u bij het vinden van de juiste echografie opleiding. Neemt u ook een kijkje binnen onze Biomedic Academie!

“We werken in onze praktijk met veel succes met twee High-End RS80A systemen van Samsung!”
MTC de Viersprong

Transducers

We leveren unieke transducers voor de Fysiotherapeut!

U heeft keuze uit meerdere transducers:

Een 5 tot 12 MHz linear biedt een bovengemiddelde kwaliteit.

Een 3 tot 14 MHz lineair voor nog meer resolutie.

Een 3 tot 16 MHz lineair voor ongekende resolutie en beeldkwaliteit.

Onderzoekt u veel schouders, dan kunnen wij transducers ook leveren in een 50mm scan oppervlak, zodat u nog meer overzicht heeft.

Een 4 tot 18 MHz lineair om de kleinst mogelijke details in beeld te brengen.

Een 3 tot 16 MHz lineair hockystick.

Software

Ervaar het gemak van verschillende MSK software toepassingen:

EzAssist

Ezassist is een geïntegreerde trainingsmodule, waarbij de beginnend echografist wordt begeleid in probe positionering en de anatomie.

NeedleMate+

Versterkt uw naald, zodat u ook bij het steil aanprikken, de naald altijd goed zichtbaar blijft.Ideaal voor de Epte toepassing, want echogeleid prikken kan ook makkelijk zijn!

ElastoScan™
Een diagnostische echotechniek voor het weergeven van elasticiteit. ElastoScan ™ detecteert de aanwezigheid van vaste massa’s in weefsels en zet stijfheid in kleurbeelden om.

Productcategorie

  • Toon alles
  • Echografie