Diergeneeskunde voor katten: Zien wij u op het Feline symposium?

 

Dit jaar vind de 21e editie van het Feline Symposium plaats op zaterdag 3 oktober 2020 in de faculteit diergeneeskunde te Utrecht.

In 1999 heeft de eerste editie van het Feline Symposium plaats gevonden. De stichting is opgericht door studenten diergeneeskunde, met als doel de kattengeneeskunde in Nederland meer onder de aandacht te brengen. Sindsdien wordt ieder jaar het Feline Symposium, een symposium over kattengeneeskunde, georganiseerd.Biomedic Veterinair zal dit jaar deelnemen en aanwezig zijn met een stand. Uiteraard willen wij u graag verwelkomen en informeren over onze producten. Tevens zal u een kleinigheidje van ons bedrijf vinden in de goodiebagg

Door de jaren heen is het Feline Symposium uitgegroeid tot een gewaardeerd symposium, mede door de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ieder jaar wordt er door een nieuw bestuur gestreefd naar het neerzetten van een informatieve en interessante dag met bijdragen van zowel nationale als internationale sprekers. Het doel is om de onderwerpen die aan bod komen, in het aandachtsveld van de praktiserende dierenarts te laten passen.

Wilt u deelnemen aan dit symposium?

Bekijk meer informatie op: https://www.felinesymposium.nl/