Biomedic met Samsung en Kubtec op RSNA 2017: Explore. Invent. Transform.

Explore. Invent. Transform. RSNA 2017 nodigt met dit thema deelnemers uit om radiologie te onderzoeken en te bevorderen met innovatie als middel voor positieve impact op patiëntenzorg. Een sterke boodschap op het meest invloedrijke radiologie evenement ter wereld. Samen met Samsung en Kubtec zijn wij ook dit jaar weer aanwezig in McCormick Place, Chicago van 26 november – 1 december aanstaande.

Samsung Symposia
De RSNA Samsung stand (#2543) bevindt zich in Hall A South Building waar wij u graag op de hoogte brengen van onze oplossingen en de laatste innovaties. Ook vinden er tijdens de radiologie bijeenkomst weer diverse Samsung Symposia plaats. RSNA deelnemers die een symposium willen bijwonen kunnen zich van een plaats verzekeren door zich via Biomedic aan te melden. Verder  worden diverse Machine Learning Showcases georganiseerd in de Samsung Kiosk (#81491, North Building Hall B).

Kubtec
Onze partner Kubtec is op de RSNA te vinden in stand #3907. Wij ontmoeten u daar graag om u te informeren over de nieuwste radiografie ontwikkelingen en toepassingen.

Neem voor meer informatie en het maken van een RSNA afspraak contact met ons op, u bent van harte uitgenodigd.

Tot in Chicago!

 

info@biomedic.nl