Evenementen en scholing

Trainingen op maat

Zonder extra kosten zorgen wij ervoor, bij aflevering, dat de gebruikers optimaal met de nieuwe apparatuur kunnen werken. Daarnaast organiseren wij regelmatig geaccrediteerde workshops voor gebruikers.

Echter, kennis zakt weg en de ontwikkelingen op het gebied van echografie gaan snel. De echosystemen worden telkens voorzien van de nieuwste technieken die de beeldkwaliteit en daarmee de diagnostische mogelijkheden verbeteren.

Met enige nascholing weet u zeker dat u ook echt alles uit uw echografiesysteem haalt. In onze vestiging in Almere verzorgen wij nascholingsdagen voor een schappelijke prijs.

Namelijk: vanaf € 650,- p.p. – inclusief lunch – bij een minimum deelname van 4 personen. Maatwerk hoeft niet kostbaar te zijn! Indien gewenst kunnen we uiteraard ook een nascholing op uw eigen locatie verzorgen.

Wij bieden een workshop aan (met een hands-on module) die past bij uw specialisme, ervaring en kennisniveau. En natuurlijk op het toestel dat bij u in gebruik is. Doordat de groep niet groter is dan 6 personen is bij deze sessies een goede interactie gegarandeerd.

Starten met echografie?

Bent u verloskundige of huisarts en wilt u starten met echografie?  Ook dan adviseren wij u graag over de opleidingsmogelijkheden in Nederland.


Biomedic Symposia

Biomedic verzorgt een aantal keer per jaar diverse geaccrediteerde symposia voor geselecteerde specialismen. Zo hebben we in het verleden vaatsymposia, verloskundedagen, huisartsensymposia, gynaecologendagen en msk-dagen georganiseerd.

Samen met specialisten uit uw vakgebied stellen we interessante programma’s voor u samen. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates!

Cursus POCUS-Long in de Huisartsenpraktijk

dinsdag, 4 april 2017
LEES MEER

PARTNERS